Træning for fædre på barsel

Far-klubben er træning på hold for fædre på barsel i rammer til både far og baby, hvor fokus er fysisk aktivitet og hyggeligt samvær. Der er plads til alle på holdet uanset træningserfaring.

Træning for far og baby

Far-klubben er træning for far og baby – et træningsfællesskab til fædre, der ønsker at styrke kroppen under barslen. Træningen foregår indendørs og består at styrke- og kredsløbstræning med både frie vægte, maskiner og kropsvægt.

Selve træningen er primært målrettet far, men i en ramme hvor der er plads til både far og baby, samt forståelse for at man går til og fra undervejs i træningen, afhængig af babys humør.

Formålet er at møde fædre i samme situation som én selv og samtidig få bevæget kroppen godt igennem, samt brugt tid med baby, hvor I begge får en positiv oplevelse.

Du kan være med uanset form og træningserfaring, dette justerer vi hen ad vejen.

Det praktiske

Vi træner en lille times tid hver mandag fra kl. 9.00 hos FysioDanmark Aabenraa på Lille Kolstrup 24A i Aabenraa.

Prisen er 499,- kr. for 4 træningssessioner og betales ved opstart. Der startes nyt forløb første mandag i hver måned. Holdet varetages af vores fysioterapeut Casper. Casper er selv far til to og elsker træning og bevægelse.

Der kræves ikke henvisning fra lægen for at deltage.

Vi glæder os til at se alle fædre og babyer på klinikken!

Tilmelding kan ske ved mail til klinikken på aabenraa@fysiodanmark.dk eller Casper på cl.fysiodanmark@gmail.com, samt på tlf. 74 62 59 73 efter først til mølle-princippet. Der er 5 pladser på holdet. Ved tilmelding oplyses navn, tlf. nr. og CPR-nr., samt adresse.

Vores instruktør i Far-klubben

Fysioterapeut, personlig træner

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.