Er det tid til lidt selvforkælelse?

Gør noget godt for både krop og sind og bestil en tid til massage på vores klinik i Aabenraa. Vores massør Kamilla, er fysioterapeutstuderende og har allerede stor erfaring med massage.

Godt for både krop og sind

Massage har en stor positiv virkning på muskulaturen samt kroppens bløde væv. Det kan fjerne spændinger, forbedre blodcirkulationen, nedbryde affaldsstoffer, der er ophobet i muskler og påvirke lymfesystemet ved at give ny næring og ilt til vævsvæsken.

Nervesystemet stimuleres af massage. Massage er modgift mod stress og de stressrelaterede sygdomme kroppen udsættes for. Ved at bruge fx massage gendannes den energi, der er blevet brugt på stress og kroppens naturlige lægende proces sættes i gang.

Massagens vigtigste effekter:

  • Varme grundet friktion
  • Øget blodgennemstrømning
  • Lymfedræningen forøges
  • Den øgede åreudvidelse vil give større vævssmidighed
  • Stofskiftet øges
  • Udløsning af kroppens endorfiner, nedsætter smerte og giver større afslappethed i hverdagen

Massage hos FysioDanmark Aabenraa

Kamilla tilbyder behandlingstider eftermiddage og weekender, så det er muligt at få det passet ind i en travl dagligdag. Behandlingerne er for ren og skær velvære og der behøves derfor ingen lægehenvisning. Massagebehandlingen kan også kombineres med traditionel fysioterapi og køres parallelt med et forløb ved én af vores uddannede fysioterapeuter.

Hvor ofte og hvor mange gange du ønsker massagebehandling er op til dig og aftales løbende med Kamilla. Hvis du vil forkæle én du holder af, er det desuden muligt at købe et gavekort til massage i receptionen på klinikken i Aabenraa. Vi indgår også meget gerne en aftale omkring en massageordning i din virksomhed eller på klinikken i Aabenraa for dine medarbejdere og kolleger. Læs mere om virksomhedsordninger her eller kontakt Tommy på tommy.hansen@fysiodanmark.dk for at høre nærmere om hvad der er muligt.

Priser på massage

Massage

30 min.
260,- kr. Betaling efter hver behandling

Massage

60 min.
500,- kr. Betaling efter hver behandling

Vores massør

Massør, fysioterapeutstuderende

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.