Præstationsfremme og skadeforebyggelse

Når du vælger en sportsfysioterapeut får du en fagperson med ekstra forståelse for de udfordringer og skader du møder som idrætsudøver. Vi har flere sportsfysioterapeuter tilknyttet hos FysioDanmark Aabenraa, Rødekro & Haderslev. Disse har enten gennemgået eller er i gang med sportsfysioterapi-uddannelsen igennem Dansk Selskab for Sportsfysioterapi.

Landsdækkende og lokal sportsfysioterapi

Vi arbejder med eliten – og vi kan også hjælpe dig. Hos FysioDanmark finder du nogle af landets bedst kvalificerede sportsfysioterapeuter og specialister. Vi er fast tilknyttet dansk elitesport og vores dygtige behandlere er aktive hos alt fra det danske fodboldlandshold til Team Danmark, lokale klubber og toppen af e-sporten.

Sportsfysioterapi af høj kvalitet

Over hele landet hjælper vi sportsfolk og motionister med akutte sportsskader og genoptræning. Det kan være alt fra forstuvninger, vrid og overbelastninger til led- og korsbåndsskader, bruskskader, samt andre alvorligere problematikker i fx knæ, ankler og skuldre.

Få hurtig hjælp - Inden for 48 timer

Skader og smerter kan være en kompleks størrelse. Derfor er det vigtigt at få hjælp både i den akutte fase og til genoptræningen. Går du for hurtigt i gang med træningen eller laver for meget, kan du risikere at en evt. skade vender tilbage. Der er også en risiko for at du overbelaster andre områder i kroppen. Vores sportsfysioterapeuter samarbejder med læger og trænere og sørger for, at du får den rette behandling i alle faser.

Ikke kun til skader

Vi behandler ikke kun skader, men hjælper også med præstationsfremme og skadesforebyggelse. Vores specialister tilbyder også rådgivning i optimering af performance. Fx hvordan du kan maksimere din ydeevne og løfte dig til det næste niveau. Dette uden risiko for overbelastning og skader. Vi kan teste dig for at finde ud af, hvor du kan forbedre dig. Det kan fx være ift. styrke, kondition, balance og smidighed. Ud fra dette kan sportsfysioterapeuten udarbejde et supplerende træningsprogram, der er skræddersyet ift. dine fysiske udfordringer og din sport.

Er du i tvivl om hvilken behandlingsform du har brug for?

Så send en mail til aabenraa@fysiodanmark.dk med kontaktoplysninger, sportsgren og hvilket område på kroppen din henvendelse drejer sig om. Herefter vil du blive kontaktet af én af klinikkens sportsfysioterapeuter.

Vores sportsfysioterapeuter

Fysioterapeut, personlig træner

Fysioterapeut, personlig træner, klinikejer

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.