Priser

Behandlingstakster pr. 1. oktober 2021
BehandlingPris (med lægehenvisning)Pris (uden lægehenvisning)
Første konsultation285,33 kr.470,07 kr.
Normalbehandling181,43 kr.298,89 kr.
Holdtræning pr. person120,95 kr.199,26 kr.
Tillæg til ovenstående konsultationerPris
Sportstape30,- kr.
Kinesiotape45,- kr.
Akupunktur90,- kr.
K-Laser150,- kr.
Shockwave150,- kr.
Ultralydsscanning499,- kr.
Opfølgende ultralydsscanning199,- kr.
Personlig træningPris
1 x Personlig træning300,- kr.
10 x Personlig træning2.850,- kr.
20 x Personlig træning5.400,- kr.
FysioDanmark SportPris
Første konsultation500,- kr.
Normalbehandling350,- kr.
MassagePris
30 min. massage260,- kr.
60 min. massage500,- kr.
AkutbehandlingPris
Første konsultation (akut)500,- kr.
Normalbehandling (akut)500,- kr.
Formthotics MedicalPris
Formthotics Medical indlægssål (par)599,- kr.
Udeblivelse/for sent afbud (efter kl. 9:00 på behandlingsdagen)Pris
Gebyr ved første konsultation/normalbehandling298,89 kr.
Gebyr ved holdtræning199,26 kr.

Behandling med og uden lægehenvisning

Med en henvisning fra egen læge inden forudgående behandling, yder den offentlige sygesikring et tilskud til behandlingshonoraret svarende til omkring 40%. Uanset om man har en lægehenvisning eller ej, så får medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” også tilskud herfra og de gældende takster findes her.

  • Behandling med tilskud fra den offentlige sygesikring: Du skal bede din læge om en henvisning, som vi derefter kan hente ned digitalt fra Den Nationale Henvisnings Formidling. Henvisningen skal være “gyldig”, hvilket betyder at den skal være taget i brug indenfor de første 2 måneder efter lægen har udarbejdet den. Efter henvisningen er taget i brug, er denne gyldig i et år fra udstedelsesdatoen.
  • Behandling uden tilskud fra den offentlige sygesikring: Ved denne form for behandling behøver du ingen henvisning fra lægen, men du får til gengæld ingen tilskud fra den offentlige sygesikring og skal således betale det fulde behandlingshonorar. Der ydes dog fortsat tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” som førnævnt.
  • Vederlagsfri behandling (§62): Er du omfattet af en af diagnoserne fra Sundhedsstyrelsens diagnoseliste, kan du modtage fysioterapi vederlagsfrit hos os. Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning tilbydes børn og voksne med et svært fysisk handicap eller funktionsnedsættelse som følge af progressiv sygdom, som er omfattet er Sundhedsstyrelsens diagnoseliste.

Behandling med bevilling fra sundheds-, ulykkes- eller arbejdsskadeforsikring 

Hvis du er forsikringskunde og har fået tildelt behandlinger igennem dit forsikringsselskab, skal du blot medbringe eller sende en kopi af din bevilling fra forsikringsselskabet. Det er altid dit eget ansvar, at holde øje med betingelserne i din bevilling, samt hvornår og hvad der er egenbetaling.

Aabenraa Kommunes Trivselsordning

Alle offentligt ansatte i Aabenraa Kommune kan gøre brug af kommunes Trivselsordning. Dette indebærer, at du som medarbejder kan få tre gratis konsultationer årligt ved en af vores fysioterapeuter uden brug af lægehenvisning. Formålet med Trivselsordningen er, at behandle og forebygge skader, som kan medføre sygefravær på arbejdspladsen og årsagen til henvendelsen behøver ikke, at være arbejdsrelateret.

Orientér dig gerne under "Yderligere info", hvor du kan læse mere om afbud, tilskud og patientrettigheder m.m.