Vi tilbyder akutbehandling

Hvis du har pådraget dig en pludselig opstået vævsskade eller smerteproblematik og ikke kan vente til klinikkerne åbner igen (eksempelvis i weekender og ferieperioder) eller du blot oplever ventetid på din behandling, så har du mulighed for at bestille en akutbehandling.

Sådan gør du

Du bedes sende en mail til aabenraa@fysiodanmark.dk og skrive “AKUT” i emnefeltet og angive dit telefonnummer i teksten, hvorefter du bliver ringet op hurtigst muligt og tilbudt en tid ved Tommy eller én af de andre behandlere. Vi finder sammen en tid som passer dig og behandleren inden for 48 timer efter du har sendt din mail. Akutbehandlingen kan både finde sted på klinikkerne i Aabenraa, Rødekro og Haderslev.

Pris

Akutbehandling koster et tillæg til den almindelige behandlingsydelse alt efter tidspunkt:

  • 175,18 kr. på hverdage kl. 16-20 og lørdage kl. 08-20

  • 350,35 kr. på hverdage kl. 20-08 og søn- og helligdage

Du kan finde flere oplysninger om vores priser her.

Akut fysioterapi

Akut fysioterapeutisk behandling kræver ikke lægehenvisning. Hvis du dog har en lægehenvisning gives der sygesikringstilskud til den almindelige behandlingsydelse, men ikke akuttillægget. Mange forsikringsselskaber dækker desuden den almindelige behandlingsydelse, hvorefter der kun er egenbetaling på akuttillægget. Er du i tvivl, så kontakt din forsikring og få information omkring hvornår du er dækket. Du finder takster fra Sygeforsikring ”danmark” her.

Vores behandler til akut behov for hjælp

Fysioterapeut, personlig træner, klinikejer

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid online.