Vi tilbyder akutbehandling

Hvis du har pådraget dig en pludselig opstået vævsskade eller smerteproblematik og ikke kan vente til klinikkerne åbner igen (eksempelvis i weekender og ferieperioder) eller du blot oplever ventetid på din behandling, så har du mulighed for at bestille en akutbehandling.

Sådan gør du

Du bedes sende en mail til aabenraa@fysiodanmark.dk og skrive “AKUT” i emnefeltet og angive dit telefonnummer i teksten, hvorefter du bliver ringet op hurtigst muligt og tilbudt en tid ved Tommy eller én af de andre behandlere. Vi finder sammen en tid som passer dig og behandleren inden for 48 timer efter du har sendt din mail. Akutbehandlingen kan både finde sted på klinikken i Aabenraa og i Rødekro.

Pris

Prisen for akutbehandling er 500,- kr. og der gives ikke tilskud fra regionen, så en lægehenvisning er ikke nødvendig. Hvis man er medlem af sygeforsikring “danmark” ydes der dog tilskud herfra.

Akut fysioterapi

Akut fysioterapeutisk behandling kræver ikke lægehenvisning. Der gives ikke sygesikringstilskud, men Sygeforsikringen ”danmark” kan give tilskud. Nogen forsikringsselskaber dækker behandling uden lægehenvisning og sygesikringstilskud. Er du i tvivl, så kontakt din forsikring og få information omkring hvornår du er dækket. Du finder takster fra Sygeforsikring ”danmark” her.

Vores behandler til akut behov for hjælp

Fysioterapeut, personlig træner, klinikejer

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.