Billeddiagnostisk undersøgelse

Ultralydsscanning er den billigste, hurtigste og bedst egnede billeddiagnostiske undersøgelse til at forbedre udbyttet af den fysioterapeutiske undersøgelse.

Få klar besked om dine skader med ultralydsscanning

Ved tilstande, hvor din diagnose ikke er helt afklaret eller dit forløb ikke er som forventet, kan billeddiagnostiske undersøgelser være relevante. Fx scanninger og røntgen kan hjælpe med at afgøre typen og omfanget af din skade. Dette så du har de bedste forudsætninger for dit videre behandlingsforløb og genoptræning.

Ultralydsscanning er en stor hjælp til at stille den rigtige diagnose hurtigt og effektivt. Ydermere kan en scanning med ultralyd bruges til at vurdere effekten af dit behandlingsforløb. Det kan også bruges til at vurdere om der er behov for at henvise til anden form for behandling.

Hurtig og præcis diagnose om skader i bevægeapparatet

Ultralydsscanning har de seneste årtier gennemgået en rivende udvikling. I dag er denne form for billeddiagnostisk undersøgelse en integreret del af mange fysioterapeuters dagligdag. Samtidig understøtter dette den kliniske undersøgelse af muskel-, sene- og knoglelidelser. Ultralydsscanninger fungere som fysioterapeutens ”forlængede hånd”.

Scanningerne er særdeles velegnede til at fremstille strukturerne både udenfor og inde i leddene. Undersøgelsen tillader at vurdere muskler, sener og led under aktivering.

Ultralydsscanninger har ingen bivirkninger, som er tilfældet ved fx røntgen og CT-scanninger. Din fysioterapeut vil foretage en vurdering af hvorvidt det er relevant med billeddiagnostiske undersøgelser (ultralyds-, MR- og CT-scanning, samt røntgen) i forbindelse med dit behandlingsforløb. Kontakt klinikken på mail via aabenraa@fysiodanmark.dk eller tlf. +45 74 62 59 73, hvis du har en formodning om, at du bør få foretaget en ultralydsscanning.

Vores behandlere

Fysioterapeut, personlig træner, klinikejer

Fysioterapeut, personlig træner

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.