Medicinske indlægssåler

Formthotics Medical er revolutionerende brugertilpassede medicinske indlæg,
som bruges til behandling af skader i underekstremiteter samt til forebyggelse af
skader, forbedret ydeevne og forbedret komfort.

De rigtige indlæg

Formthotics blev opfundet af en sportsmedicinsk praktiserende læge og bruges med succes inden for sportsmedicin, fodterapi og fysioterapi. Formthotics termoformes (varmeformes) til patientens unikke fodform og skotype i klinikken. De er 3D fræset af polyethylenskum med lukkede celler, der har særlige formbare kvaliteter.

De er kompatible med biomekaniske og neuromotoriske aspekter af underekstremitetsfunktionen.

Effektiviteten af Formthotics er blevet bevist af mange uafhængige forskere. Formthotics Medical indlæg er kun tilgængelig gennem sundhedsfagligt personale. Samtidig får du råd/vejledning/øvelser, da det styrker effekten af Formthotics indlægget.

Indlæg benyttes ofte i forbindelse med fx hælspore og andre hælsmerter, samt skader og smertetilstande i ankler, knæ og hofte. De bruges herudover også ved overbelastning eller andre skader i achillessene og ved smerter relateret til nedsunken forfod. De fleste kan drage nytte af at bruge indlæggene i en kort periode (måneder) indtil smerteproblematikken er lindret, hvorimod andre har behov for at bruge indlæggene i længere tid mhp. at undgå tilbagefald.

Kontakt os og hør nærmere omkring Formthotics Medical indlægssåler.

Vores behandlere

Fysioterapeut

Fysioterapeut, personlig træner

Fysioterapeut, personlig træner, klinikejer

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.