Kontakt os og få hurtig hjælp

Kontakt os via telefon eller mail, hvis du har behov for at booke en tid eller har spørgsmål til din behandling, træning eller første konsultation. Ina sidder klar ved telefonen og hjælper dig gerne godt i gang.
Her på siden finder du alle de praktiske informationer du har behov for at vide i forbindelse med tidsbestilling og telefontider, samt adresser på vores tre klinikker. Du må meget gerne herudover orientere dig på Vigtig info og Din første konsultation, hvor du finder yderligere information.

Hos FysioDanmark Aabenraa, Rødekro & Haderslev tilbydes behandlingstider alle ugens hverdage og flere af dagene har vi tider allerede fra kl. 7:00 og helt indtil kl. 18:00. Vi kan kontaktes på tlf. +45 74625973 og har følgende telefontider:

  • Mandag – torsdag: kl. 8:00 – 16:00
  • Fredag: kl. 8:00 – 15:00

Du er velkommen til at lægge en besked i vores telefonsvarer med navn og telefonnummer, hvis du ringer udenfor vores åbningstider – vi ringer tilbage, så snart det er muligt. Alternativt kan du kontakte os via e-mail til: aabenraa@fysiodanmark.dk

Instagram

FysioDanmark Aabenraa

Lille Kolstrup 24A
6200 Aabenraa

 

Man kan parkere ved siden af klinikken på Frøforsyningens parkeringsplads.

FysioDanmark Rødekro

Østergade 61
6230 Rødekro

 

Vi holder til i samme bygning som Rødekro Svømmehal og Sundhedscenteret, men vi har vores egen indgang og du kan parkere lige ude foran. Indgangen og parkeringspladsen er ved den første indkørsel på matriklen, når man kommer fra Rødekro midtby.

FysioDanmark Haderslev

Vinkelvej 9, 1.
6100 Haderslev

 

Der er gratis parkeringspladser både foran og bagved bygningen. Når du ankommer i foyeren kan du tage trappen til førstesal, hvor vi har lokaler til venstre. Du kan blot tage plads på stolene i gangen og så kommer vi og henter dig.

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.