I de bedste hænder hos FysioDanmark Aabenraa, Rødekro & Haderslev

En fysioterapeut behandler og forebygger lidelser i kroppens muskler, led, sener og nerver. Fysioterapi kan både være manuel (passiv behandling), hvor led mobiliseres og bevægeligheden øges. Det kan også være bløddelsbehandling af ømme muskler, udspænding af spændte strukturer, samt smertelindring.

Men fysioterapi er i høj grad også vejledning til hvordan vi passer bedst muligt på vores krop i hverdagen og når vi bevæger os. FysioDanmarks vigtigste opgave er, at give dig de bedste forudsætninger for et aktivt liv med høj livskvalitet.

Desuden er fysioterapi også tryghedsskabende information og undervisning om fx smerter. Dette for at øge din forståelse for hvad du oplever og gøre dig tryg ved bevægelse.

Manuelle behandlingsteknikker

Vores fysioterapeuter er uddannet i brugen af manuelle behandlingsteknikker. Herved forstås bl.a. massage, ledmobilisering, udspænding af muskulatur og bindevæv, samt manipulation m.m. Vi opdaterer jævnligt vores kompetencer og holder os ajourført på den nyeste viden gennem efteruddannelse.

Hjemmeøvelser som supplement til behandlingen

Vi benytter os af forskellige behandlingsmetoder alt efter hvilket problem der skal løses. I mange tilfælde benytter vi os af en aktiv behandlingstilgang til problemløsning i form af hjemmeøvelser. Således hjælper vi dig bedst muligt tilbage til hverdagen.
Der vil ofte blive udarbejdet et træningsprogram af fysioterapeuten i forbindelse med behandlingen. Dermed har du noget at arbejde videre med og bliver samtidig stærkere og mere mobil.

Specialister i at hjælpe lige netop dig

Vores faglige viden på klinikken er bred, da vores fysioterapeuter deltager i mange forskellige specialekurser. Dette gælder behandlingskoncepter som bl.a. McKenzie (MDT), muskuloskeletal fysioterapi (MPT), Maitland, Mulligan, sportsfysioterapi, samt smerte– og akupunkturkurser/-uddannelser. Gennem intern sparring finder vi den fysioterapeut eller de løsninger, der skal til for at hjælpe dig bedst muligt.

Hvem er vi?

Du kan finde mere information om hver af vores behandlere og hvilke efteruddannelser og kurser de har gennemført ved at trykke på billederne herunder. Du kan også få et overblik over hvilke behandlere du finder henholdsvis hos FysioDanmark Aabenraa, FysioDanmark Rødekro & FysioDanmark Haderslev.

Vores fysioterapeutere

Børnefysioterapeut

Fysioterapeut

Fysioterapeut, personlig træner

Fysioterapeut, personlig træner

Fysioterapeut, personlig træner

Fysioterapeut

Fysioterapeut, massør

Fysioterapeut, personlig træner

Fysioterapeut, massør

Fysioterapeut, personlig træner, klinikejer

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid online.