Vi hjælper dig med at nå dine mål

Ønsker du hjælp til at opnå en sundere og mere aktiv livsstil, så er personlig træning det rette tilbud til dig. Læs her på siden hvordan vi kan hjælpe.

Nå nye mål med en personlig træner

Personlig træning benyttes ofte som et værktøj til at igangsætte en ny motionsvane på en motiverende og inspirerende måde. Herudover bruges det også til at vedligeholde og optimere en allerede eksisterende motionsvane. Hos FysioDanmark Aabenraa, Rødekro & Haderslev tilbydes personlig træning tilpasset dig og dine behov, målsætninger, ressourcer og udfordringer.

Tilbuddet henvender sig til alle, der eksempelvis ønsker hjælp til at opnå:

  • En sundere og mere aktiv livsstil
  • En stærkere krop
  • En forbedret kondition
  • Et varigt vægttab
  • Et individualiseret genoptræningsforløb efter en skade
  • Understøttende og præstationsfremmende træning sideløbende med anden sportsgren
  • Øget energi og overskud i hverdagen
  • Øget livskvalitet
  • Et bedre humør og selvværd

Sådan hjælper vi

Vi anbefaler et forløb med én til to ugentlige superviserede træningssessioner og påbegynder altid forløbet med en opstartssamtale à 25-30 min.. Her laves en forventningsafstemning med udgangspunkt i dine mål og ønsker til træningen. De superviserede træningssessioner indeholder instruktion i øvelser, tilrettelæggelse af træningsprogram og løbende justering og tilpasning heraf. Desuden foretages relevante målinger og tests (omkreds, vægt, kondition, styrke m.m.).

Vores personlige trænere har alle en sundhedsfaglig baggrund som fysioterapeut. Hertil kommer mangeårig erfaring med træning, motivation, rehabilitering og generel sundhedsfremme af borgere og klienter med mange forskellige baggrunde. Dette lige fra unge sportsudøvere til funktionsbegrænsede ældre.

Hvor foregår den personlige træning?

Sessionerne med den personlige træner foregår på vores klinik i Aabenraa i vores dertil indrettede lokaler. Det er ikke muligt at træne i vores lokaler uden en personlig træner, hvilket giver ro og tryghed i sessionerne for den enkelte. Dette fordi man ikke bliver forstyrret af andre trænende.

I visse tilfælde kan det give mening, at have adgang til andet træningsudstyr udover klinikkens. Dette for at kunne udføre træningssessioner på egen hånd sideløbende med de superviserede. Fx i form af træningsudstyr hjemme, på arbejdet eller i et motionscenter.

Priser

En session med personlig træning ved FysioDanmark Aabenraa, Rødekro & Haderslev koster 300,- kr. á en varighed på 25-30 min.. Som tidligere nævnt er der behov for en opstartssamtale, hvor vi i fællesskab får afdækket mål og forventninger. Vi tilbyder pakkeforløb, hvor man kan købe enten 10 eller 20 sessioner for henholdsvis 2.850,- kr. og 5.400,- kr.. Der ydes ikke tilskud fra den offentlige sygesikring eller Sygeforsikringen “danmark” til personlig træning.

Yderligere info

Det er muligt, at benytte to sessioner i forlængelse af hinanden, så man får en hel times personlig træning, men dette aftales nærmere med din egen personlige træner.

Book en personlig træner i dag

Hvis du vil høre mere om mulighederne for personlig træning kan du kontakte klinikken på tlf. +45 74 62 59 73 og spørge efter Casper, Tommy eller Dennis eller evt. sende en e-mail til aabenraa@fysiodanmark.dk.

Vores personlige trænere

Fysioterapeut, personlig træner

Fysioterapeut, personlig træner

Fysioterapeut, personlig træner, klinikejer