Pas godt på dine ansatte

Vi mener at en aktiv sundhedspolitik på arbejdspladsen er meget mere end en frugtordning. Derfor tilbyder vi en virksomhedsordning med skræddersyede løsninger, så de passer til hver enkelt virksomheds behov.

Fysioterapi på arbejdspladsen

FysioDanmark Aabenraa, Rødekro & Haderslev tilbyder virksomhedsordninger til både mindre og større virksomheder og organisationer.

Vi arbejder proaktivt med ergonomi og arbejdsmiljø for at implementere nye vaner og sikre, at alle har de rette forudsætninger for en god og sund arbejdsdag. Herudover ser vi på medarbejderens behov. Har medarbejderen eksisterende skader eller andre udfordringer, tilbyder vi behandling og rådgivning direkte på arbejdspladsen eller på vores klinik.

Nedbringelse af sygefravær og øget arbejdsglæde hos medarbejderne er målet med fysioterapi på arbejdspladsen.

Arbejdsrelaterede skader

Der er stor forskel på arbejdsskader alt efter, hvilken beskæftigelse man har. Typiske arbejdsrelaterede problemer i bevægeapparatet kan være ryg-, lænde- og nakkesmerter. En udfordring som en stor andel af den danske befolkning kæmper med. Problematikker som kan have store konsekvenser for den enkeltes dagligdag. Mange af disse symptomer kan bekæmpes ved at implementere mere fysisk aktivitet, ændre de fysiske rammer og vores vaner på arbejdspladsen, samt fysioterapeutisk behandling fx i form af en virksomhedsordning igennem FysioDanmark Aabenraa, Rødekro & Haderslev.

Sunde medarbejdere genererer større overskud

Raske medarbejdere og medarbejdere der trives, performer bedre. Virksomheder der gør en aktiv indsats for sundhed og trivsel på arbejdspladsen har generelt større medarbejdertilfredshed – og det påstår vi, kan ses på bundlinjen. Både i form af øget produktivitet og mindre sygefravær.

Mindre sygefravær

Det fysiske og psykiske arbejdsmiljø er årsagen til omkring en tredjedel af alle sygemeldinger, viser undersøgelser. Sygefravær er ikke det samme som dårligt helbred. Der er ofte flere faktorer i spil og samspillet mellem disse faktorer, kan føre til højt sygefravær.

Vi tilbyder

Har man stillesiddende arbejde oplever mange hovedpine, smerter i arm og håndled, spændinger og smerter i skuldre og nakke. Vi tilbyder derfor bl.a.:

  • Virksomhedsordning med fokus på ergonomi og arbejdsmiljø.
  • Virksomhedsordning med behandling – fysioterapi og massage på arbejdspladsen eller på klinikkerne.

Sæt fokus på sundhed i din virksomhed

En firmaaftale hos FysioDanmark Aabenraa, Rødekro & Haderslev er en lille investering i medarbejderne, men med mulighed for stor effektivitet.

I FysioDanmark Aabenraa, Rødekro & Haderslev har vi omfattende viden og erfaring med sundhedsfremme til virksomheder. Vi behandler løbende medarbejdere fra store og små virksomheder i Sønderjylland – og det har vi rigtig gode resultater med. Her kan bl.a. nævnes den Trivselsordning, der er indgået med Aabenraa Kommune om fysioterapeutisk behandling for de flere tusinde ansatte i Aabenraa Kommune. Samtidig tilbyder vi også en række attraktive koncepter, der medvirker til at holde de raske medarbejdere raske og nedbringe sygefraværet.

Vores behandlere

Fysioterapeut, personlig træner, klinikejer

Kontakt os med det samme

Kontakt os på tlf. +45 74 62 59 73 for at høre mere om hvad vi kan tilbyde,
eller kontakt klinikejer og fysioterapeut, Tommy Hansen personligt på e-mail: tommy.hansen@fysiodanmark.dk.
Så finder vi sammen frem til en aftale der passer jeres behov.