Kombineret babymotorik og efterfødselshold

Vores Mor & baby-træning er en kombination af vores tidligere hold for babymotorik- og efterfødselstræning. At være afsted i to timer, kan være lang tid for baby og det passer måske ikke altid med formiddagsluren. Derfor vil holdet kombinere træning for mor og baby.

Mor & baby-træning (babyer i alderen 2-5 mdr.)

Træning for baby

Giv dit barn en god start ved at styrke og stimulere barnet gennem sang, bevægelse, berøring og leg. Vi vil stimulere sanserne ved at gynge, trille, lege og svinge. Der vil være fokus på de forskellige udviklingstrin og fokus på at stimulere det enkelte barn på nuværende niveau. Kom og få inspiration til samvær med dit barn og brug det hjemme med resten af familien. Her vil også være plads til personlig rådgivning til det enkelte barn.

Træning for mor

Mor & baby-træning (2-5 mdr.) er for alle mødre som har født 6 uger før holdstart. Efter en lang graviditet og evt. hård fødsel kan der være brug for, at få styrken tilbage i kroppen. Bækkenbunden har været meget igennem og der vil derfor være fokus på, at få en velfungerende bækkenbund gennem stabiliserende, styrkende og afspændende træning. Træningen bliver målrettet efter deltagerne på holdet, samt gradueret efter hvert træningsniveau og vi vil gøre brug af forskelligt træningsudstyr. Babyerne vil blive inddraget i træningen. Træningen foregår på klinikken i Aabenraa om tirsdagen fra kl. 9.30 og en time frem.

 

Næstkommende holdforløb starter i efteråret 2023.

Mor & baby-træning (babyer i alderen 6-9 mdr.)

Træning for baby

Hvert barn udvikler sig individuelt efter sine egne forudsætninger og behov. Ungerne begynder at vende sig mere og sidde med støtte. Derfor vil der i denne træning være fokus på at styrke børnene til at blive mere selvstændige i bevægelserne. Der vil være inspiration til, i samvær at få styrket arme og ben til kravleteknik og stå på benene, samt få råd og vejledning til næste fase i børnenes udvikling inden de starter i institution.

Træning for mor

Holdet er for de mødre, der gerne vil træne videre, men også til de mødre, der ikke har fået trænet op, mens baby har været spæd. Der vil være fokus på at få trænet bækkenbunden og mavemusklerne. Få energien tilbage i kroppen, så man kan blive klar til at komme tilbage på arbejde. Træningen bliver målrettet efter deltagerne på holdet, samt gradueret efter hvert træningsniveau og vi vil gøre brug af forskelligt træningsudstyr. Babyerne vil blive inddraget i træningen.

Der er desuden mulighed for pusle og ro til spisning for de små!

Træningen foregår på klinikken i Aabenraa om onsdagen fra kl. 9.30 og en time frem.

 

Næstkommende holdforløb starter i efteråret 2023.

Varighed

Begge hold har en varighed af 1 time og foregår på klinikken i Aabenraa på tirsdage og onsdage om formiddagen. Det er børnefysioterapeut, Maria Langelund der varetager holdene.

Pris

Prisen for et holdforløb over 6 uger med én ugentlig træningssession er 400,- kr. pr. hold.

Tilmelding kan ske ved mail til klinikken på aabenraa@fysiodanmark.dk eller tlf. 74 62 59 73 efter først til mølle-princippet. Der er 10 pladser på hvert hold. Ved tilmelding oplyses hvilket hold du vil tilmeldes, navn, tlf. nr. og CPR-nr., samt adresse.

Vores børnefysioterapeuter

Fysioterapeut

Fysioterapeut

Fysioterapeut

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.