Træn med din fysioterapeut i naturen

FysioDanmark Aabenraa tilbyder naturtræning, som er for dig, der elsker naturen og samtidig ønsker at styrke din muskulatur, samt forbedre din bevægelighed og balance.

Hvorfor naturtræning?

Ophold i naturen har vist sig at have adskillelige fordele, både mentalt og fysisk. Naturen giver en varieret træningsplatform med et utal af muligheder. Med bl.a. væltede træer, rødder, grene og bakker er der rig mulighed for at træne koordination, balance, kondition og styrke.

Ydermere vil mange opleve positive mentale gevinster ved at opholde sig i naturen. Forskning har bl.a. vist at ophold i naturen kan reducere stresshormon (kortisol), reducere blodtryk og styrke immunforsvar.

Hvem henvender holdet sig til?

Naturtræningsholdet henvender sig til dig, der ønsker at forbedre din fysiske funktion, uanset alder. Måske har du ondt i ryggen, nakken, hoften eller noget helt fjerde. Måske har du haft ondt og ønsker, at vedligeholde din nuværende funktionsevne og bevare bedringen – eller måske ønsker du blot at forebygge og gøre noget godt for dig selv. Holdet kan også være gavnligt ved milde former for stress og depression.

Lægehenvisning eller ej?

Du kan både deltage med en gyldig henvisning fra lægen, hvor du kan gøre brug af tilskuddet fra den offentlige sygesikring, men du er selvfølgelig også velkommen uden lægehenvisning. Herudover kan du deltage på holdet med en lægehenvisning til vederlagsfri fysioterapi for patienter med et svært fysisk handicap eller funktionsnedsættelse som følge af progressiv sygdom, som fx Parkinsons sygdom, Sklerose eller leddegigt (rheumatoid arthritis).

Alt det praktiske

Holdet varetages af vores fysioterapeut, Casper der har stor træningserfaring, hvilket sikrer dig at øvelserne bliver lavet bedst muligt, samt disse skaleres og tilpasses den enkeltes niveau. Casper står desuden også for vores GLA:D-træning og Ryghold på klinikken i Aabenraa.

Hvor og hvornår?

Vi træner hver onsdag fra kl. 9.45 – 10.45 og mødes ved bunden af Hjarupvej ved indgangen til skoven. Der er løbende optag på holdet.

Ønsker du at tilmelde dig eller blive ringet op for mere information, kan du kontakte klinikken på tlf. 74625973 eller skrive en mail til aabenraa@fysiodanmark.dk.

Fysioterapeut, personlig træner

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.