Øvelser og lege for dit barn

Vi tilbyder to BabyTummel-hold for henholdsvis børn i alderen 2-6 mdr. og 6-12 mdr., der forløber over 6 uger. På holdene arbejder vi med øvelser og lege, der stimulerer barnets 3 primære sanser. Derigennem arbejder vi med deres motoriske udvikling. Imens får I masser af nærvær og stjernestunder med jeres barn.

BabyTummel 2-6 mdr.

Træning for babyer i alderen 2-6 mdr.

Giv dit barn en god start ved at styrke og stimulere barnet gennem sang, bevægelse, berøring og leg. Vi vil stimulere sanserne ved at gynge, trille, lege og svinge. Der vil være fokus på de forskellige udviklingstrin og fokus på at stimulere det enkelte barn på nuværende niveau. Kom og få inspiration til samvær med dit barn og brug det hjemme med resten af familien. Her vil også være plads til personlig rådgivning til det enkelte barn.

BabyTummel 2-6 mdr. foregår på klinikken i Aabenraa om torsdagen fra kl. 12.00 til kl. 12.45.

 

Næstkommende holdforløb begynder torsdag d. 22. august 2024.

BabyTummel 6-12 mdr.

Træning for babyer i alderen 6-12 mdr.

På holdet vil vi arbejde med øvelser, der vil stimulerer børnenes vestibulærsans, taktilsans og deres proprioceptive sans. Derigennem forbedres barnets motoriske udvikling. Vil vil arbejde ud fra børnenes nærmeste udviklingstrin med et særligt fokus på at kunne, trille, krybe og kravle. Undervisningen vil give inspiration til øvelser og viden om hvordan I igennem leg skaber stærke børn. Til hver træning vil der også være mulighed for individuel sparring.

BabyTummel 6-12 mdr. foregår på klinikken i Aabenraa om torsdagen fra kl. 11.00 til kl. 11.45.

 

Næstkommende holdforløb begynder torsdag d. 22. august 2024.

Varighed

Begge hold har en varighed af 45 minutter og foregår på klinikken i Aabenraa om torsdagen. Det er børnefysioterapeut og BabyTummel-instruktør, Anna Iversen der varetager holdene. Du kan læse mere om BabyTummel-konceptet her.

Pris

Prisen for et holdforløb over 6 uger med én ugentlig træningssession er 450,- kr. pr. hold.

Tilmelding kan ske ved mail til klinikken på aabenraa@fysiodanmark.dk eller tlf. 74625973 efter først til mølle-princippet. Der er 8 pladser på hvert hold. Ved tilmelding oplyses hvilket hold du vil tilmeldes, navn, tlf. nr. og CPR-nr., samt adresse.

Vores børnefysioterapeut og BabyTummel-instruktør

Børnefysioterapeut

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.