Velkommen til vores Hjerneuge

Vores Hjerneuge er dedikeret til at skabe opmærksomhed omkring og støtte til dem, der er berørt af stroke.

Stroke er en alvorlig tilstand, der kan have livsændrende konsekvenser for de ramte og deres pårørende. I uge 11 ønsker vi at sætte fokus på dette vigtige emne og samtidig samle ind til støtte for Hjernesagens arbejde for stroke-ramte i Danmark.

Hvad er et stroke?

Stroke kaldes også et slagtilfælde – altså en blodprop eller blødning i hjernen. Sygdommen kan påvirke alle, uanset alder og baggrund. Det er en tilstand, der kræver både fysisk og mental styrke samt støtte fra samfundet.

Vidste du, at…

  • Hver femte dansker får et stroke, altså en blodprop eller blødning i hjernen? Stroke er en af de alvorligste, men samtidig mest oversete folkesygdomme herhjemme.
  • Blodpropper og blødning i hjernen kan forebygges? Faktisk skyldes 9 ud af 10 stroke faktorer, som man kan forebygge gennem en anderledes livsstil.
  • Mere end 110.000 danskere lever med større eller mindre handicap efter et stroke? Stroke er den hyppigste årsag til handicap blandt voksne.
  • Hvert tredje kvarter, døgnet rundt, rammes en dansker af enten en blodprop eller blødning i hjernen? 12.000 danskere rammes hvert år af et stroke. Det gør sygdommen til en af de mest udbredte herhjemme.

Hjerneuge hos FysioDanmark Aabenraa, Rødekro & Haderslev

Vi opfordrer alle til at deltage i vores Hjerneuge og bidrage til at skabe bedre vilkår for dem, der kæmper med følgerne af stroke. Sammen kan vi gøre en forskel og vise vores støtte og solidaritet med dem, der har brug for det mest. Tilmeld dig vores holdaktiviteter i Hjerneugen og vær med til at gøre en positiv forskel i verden omkring os.

Hvilke aktiviteter foregår i uge 11?

Vores holdaktiviteter inkluderer:

  • Naturtræning: Mandag d. 11. marts 2024 kl. 13.30-14.30 (FysioDanmark Aabenraa)
  • Yoga: Tirsdag d. 12. marts 2024 kl. 18.00-19.30 (FysioDanmark Aabenraa)
  • Balancetræning: Onsdag d. 13. marts 2024 kl. 11.00-12.00 (FysioDanmark Aabenraa)
  • Ryghold: Fredag d. 15. marts 2024 kl. 8.00-9.00 (FysioDanmark Rødekro)

Hver deltager betaler blot 50 kr. pr. hold, og beløbet går ubeskåret til Hjernesagens arbejde for stroke-ramte. Ved at deltage i vores holdaktiviteter støtter du ikke kun din egen sundhed, men også en vigtig sag, der gør en forskel i menneskers liv.

Vil du gøre en forskel og støtte Hjernesagens arbejde for stroke-ramte?

Udover deltagelse på holdaktiviteterne i uge 11, har du også mulighed for at bidrage via vores indsamling på Hjernesagens hjemmeside. Klik her for at komme direkte ind på indsamlingssiden. Herudover kan du også scanne QR-koden her på siden for at give dit bidrag.

Din donation tæller

Din donation, uanset størrelse, kan gøre en enorm forskel og hjælpe med at sikre støtte og ressourcer til dem, der har brug for det mest.

Hvert enkelt bidrag tæller og bidrager til at give håb og støtte til dem, der kæmper med følgerne af en blodprop eller blødning i hjernen. Lad os sammen vise vores solidaritet og støtte til dem i nød. Tak for din støtte!

Skal du være med i Hjerneugen?

Hjerneugen foregår i uge 11. På klinikken i Aabenraa tilbydes Balancetræning og Naturtræning ved Casper, samt Yoga ved Liesa. I Rødekro tilbydes Ryghold ved Anne-Sophie.

Tilmelding sker via mail på: aabenraa@fysiodanmark.dk eller tlf. 74625973. Læs mere under Kontakt.

Fysioterapeut, personlig træner

Yogaunderviser

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.