Sportsfysioterapi

Vi arbejder med eliten - og vi kan også hjælpe dig. Hos FysioDanmark finder du nogle af landets bedst kvalificerede sportsfysioterapeuter og specialister. Vi er fast tilknyttet dansk elitesport og vores dygtige behandlere er aktive hos alt fra det danske fodboldlandshold til Team Danmark, lokale klubber og toppen af e-sporten. Lokalt hos FysioDanmark Aabenraa & Rødekro har vi fysioterapeuter tilknyttet sportsklubber og -organisationer på elite niveau, som fx:

  • SønderjyskE Ishockey
  • SønderjyskE Damehåndbold
  • FC Sydvest 05
  • Elite Aabenraa

Desuden har vi flere fysioterapeuter på klinikkerne, der enten har gennemgået eller er i gang med sportsfysioterapi-uddannelsen igennem Dansk Selskab for Sportsfysioterapi.

Over hele landet hjælper vi sportsfolk(udøvere) og motionister med akutte sportsskader og genoptræning. Det kan være alt fra forstuvninger, vrid og overbelastning til led- og korsbåndsskader, knæskader og andre alvorlige problematikker.

Få hurtig hjælp - Inden for 48 timer

Skader kan være en kompleks størrelse og derfor er det vigtigt at få hjælp både i den akutte fase og til genoptræningen. Går du for hurtigt i gang med træningen eller laver du fx for mange øvelser, risikerer du at skaden vender tilbage eller at overbelaste andre områder i kroppen. Vores sportsfysioterapeuter samarbejder med læger og trænere og sørger for, at du får den rette behandling i alle faser.

Er du i tvivl om hvilken behandlingsform du har brug for?

Så udfyld vores skadeformular og du vil blive kontaktet af en sportsfysioterapeut. Det er nemt og ganske uforpligtende.

Prøv vores skadeformular

Sportsfysioterapi

Vi behandler ikke kun skader, men hjælper også med præstationsfremme og skadesforebyggelse. Vores specialister tilbyder også rådgivning i optimering af performance – hvordan du kan maksimere din ydeevne og løfte dig til det næste niveau – uden risiko for overbelastning og skader. Vi kan teste dig for at finde ud af, hvor du kan forbedre dig. Det kan fx være ift. styrke, kondition, balance og smidighed. Ud fra dette kan idrætsfysioterapeuten udarbejde et supplerende træningsprogram, der er skræddersyet ift. dine fysiske udfordringer og din sport.